Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Alle priser er ekskl. moms, forsendelses-, kørsels- og rejseomkostninger.

Priser er baseret på at opgaven kan udføres fortløbende projektmæssigt i en og samme gang, og indenfor normal dagsarbejdstid, som er man-tor: 8.00 – 16.00 og fre: 8 – 13.30

BEMÆRK ved montage:

  • Montagepriser er baseret på at vi kan montere direkte på eksisterende flader og konstruktioner.
  • Opmåling og andet forarbejde er ikke indeholdt i tilbud.

BEMÆRK ved stof:

  • P.g.a. varmeforarbejdningen af stof kan det krybe/strække 1,5 – 4 %
  • Der gives ikke garanti på ødelagte bannere og flag grundet stærk vind eller vindstød.

Såfremt produktionstiden overskrider mere end løbende måned, forbeholder vi os ret til, i udgangen af hver måned at fakturere tid og materialer, som er brugt på opgaven.

Ejendomsret

Mikus Design A/S forbeholder sig ejendomsretten til varen indtil vi har modtaget fuld betaling for denne. I forbindelse med grafiske oplæg har Mikus Design A/S fuld ophavsret på det grafiske arbejde.

I forbindelse med konceptuelt arbejde og grafisk produktion har Mikus Design A/S altid ret til at præsentere og sælge udviklet og solgt idé-materiale og produktudviklinger til andre kunder, med mindre andet er aftalt.

I øvrigt har Mikus Design A/S altid fuld ophavsret på alt udviklet og solgt materiale.

Køb af konceptuelt arbejde, design og idé arbejde betyder retten til at bruge det i eget regi. Videresalg af ovenstående kan kun foregå mod forudgående aftale.

Mikus Design A/S  har altid ret til at promovere og sælge cases overfor andre kunder, med mindre andet er aftalt.

Betalingsbetingelser

Betalingsbetingelser er normalt 8 dage. Såfremt betaling ikke finder sted senest 4 dage fra udløb, pålægges rente: 2% af beløb samt gebyr.

Mikus Design A/S forbeholder sig ret til at opkræve betaling, helt- eller delvist,
før igangsætning af et projekt eller en opgave, eller at der stilles en bankgaranti/anfordringsgaranti som sikkerhed for betaling.

Tavshedspligt

Viden vi får indsigt i, i forbindelse med udvikling af koncepter og opgaver, bliver ikke delt til 3. mand. Vi underskriver gerne en fortrolighedserklæring inden igangsætning, såfremt det er påkrævet.

Garanti

Alle standardprodukter som Mikus Design A/S sælger er som udgangspunkt dækket af 1 års garanti. Bemærk at garantien bortfalder, hvis du har foretaget indgreb i varen. Hvis Mikus Design A/S er ansvarlig for fejlen, vil vi hurtigst muligt udbedre skaden eller levere et erstatningsprodukt. Er produktet udgået af sortimentet, forbeholder Mikus Design A/S sig retten til at hæve købet.

Outdoor- og kampagneprodukter som flag, facadebannere og kampagnedisplays
er ikke dækket af garanti mod skader forårsaget af vind, vindstød samt anden hårdhændet behandling.

Reklamation

Se din levering igennem straks efter modtagelsen. Modtager du et skadet produkt, skal du reklamere senest 8 dage efter modtagelsen for at erstatningsansvar overfor Mikus Design A/S kan gøres gældende. Mikus Design har ret til at foretage afhjælpning eller omlevering af produktet.

Generelt

I øvrigt er generelle regler indenfor Markedsføringsloven og den grafiske branche (GA) gældende.

Vi tager forbehold for Force Majeure.

Alle priser er aktuelle dagspriser.

Tilbud er gældende i 1 mdr. med mindre andet er anført.