Om os

Fakta om Mikus design

Eksisteret siden
1998
Spidskompetencer
5
Medarbejdere
2
Guinness rekorder
1

Spidskompetencer

Storformatprint

For at skabe de store indtryk, bør man tænke stort. Oplev vores XL-kvalitetsbannere i tekstil og pvc med fordelagtige finishes.

Konceptudvikling

For at et projekt eller et arrangement bliver gennemført, er der behov for innovative kræfter, praktiske muligheder, overblik og koordinering. Står du med et projekt som skal være helt eminent? Vær et skridt foran og lad os hjælpe med at skabe det perfekt koncept.

Indretning

For at indrette med mening, skal man forstå hvordan man bliver påvirket af sine omgivelser. Med vores erfaring og kompetencer, skaber vi den ønskede atmosfære til både erhverv og privat.

Grafisk Design

For at genskabe en god signalværdi, er en grafisk identitet et rigtigt godt sted at starte. Det skabe tryghed, troværdighed og professionalisme. Har du et budskab, et produkt, eller en service som mangler opmærksomhed? Vi er her for dig.

Rammesystemer

For at implementere markedsføring på den æstetiske, lækre og funktionelle måde, kan vi varmt anbefale vores geniale Art Frame og Art Wall systemer. De er exceptionelle til formål som indretning, messeudstillinger, showrooms, kontorområder eller receptioner. Sig hej til fremtiden allerede i dag.

TEAMET

Indehaver & Indretningsarkitekt
Andreas Mikus
Grafisk Designer
Sanel Babij
Freelance IT/Webudvikler

Mission:

Vores vigtigste mission er, at skabe innovative konceptløsninger med vores spidskompetencer, med det formål at give vores kunder en stærk følelse af tryghed, stolthed og fuldendelse, af det udførte projekt.

Vision:

Vi vil være banebrydende inden for innovative og kreative løsninger, med det formål at skabe autentiske, professionelle og mærkbare værdier for vores kunder.

Vi ønsker at strække os internationalt og blive involveret med vores koncepter rundt om i Europa inden for 3 år.